Till alla er läsare som läser bloggen

Hejsan bloggen. Det var inte igår.. eller jo det var igår.

Idag skulle jag vilja prata om er som läsare och vad jag vill med bloggen framöver. Alltså ni läsare är det som gör att jag vill fortsätta med bloggen. Vissa gillar att läsa andra gillar kommentera och det värmer verkligen mitt hjärta. Så från mitt djupa och kalla hjärta tack 💖

Men sen är det inte lätt vad man ska skriva om, när det finns så mycket. Men jag har lyckats hitta en balans mellan vardags inlägg till mer guider som tex ”WORDPRESS – EN GRYM BLOGG PLATTFORM” där jag går igenom hur det är att driva sin egna webbplats. Finns mycket att skriva om och man vill inte alltid skriva om sin dag, läsarna lessnar ganska fort då.

Jag har nämt det förut att jag kommer aldrig vilja kalla mig själv ”influencer” det är liksom inte jag. Strävar inte efter en blogg som drar in tusen läsare varje dag utan jag nöjer mig med om en läser. Jag vet att min familj läser till och från, bara det känns roligt. Jag har ju också en liten bas av följare vilket känns otroligt roligt, känns som att ha kollegor i blogg världen.

Men som bloggare idag så måste man producerar, marknadsföra och uppdatera, vilket kan vara krävande. Jag är medlem i en del olika Facebook grupper som dedikeras till bloggare där jag lägger upp mina inlägg. Men många i grupperna lägger bara upp sin egen blogg och skiter i att läsa andras. Lite tråkigt faktiskt. Jag läser andras bloggar och återkopplar med en kommentar eller två. Jag följer en del bloggare själv och gläds av att läsa deras nya inlägg.

Slutord

Vad tycker ni jag borde skriva mer om? Eller har ni någon fundering på designen av hemsidan? Jag försöker hålla designen så ”minimal” Som möjligt, vilket gör det lättare för mina läsare. Tack för att ni läser min blogg! <3


12 comments on “Till alla er läsare som läser bloggen”

 1. Fortsätt med det du gör min vän. Jag läser din blogg men är allt för dålig på att kommentera. Ibland kommentera jag, ibland inte. Men jag läser den iallafall. Finns de som bar gå igenom bloggen och kommentera utan att ha läst. Det tycker jar helt meningslöst.

  1. Tack min vän. 😊 Huvudsaken är att man kollar in, läser dina inlägg också. Vi är ju framförallt blogg kollegor. 🙂

 2. Har inte kikat in här tidigare, kul att jag hittade hit. Fortsätt skriva som du gör. Jag läser andras bloggar och kommenterar ofta men det är få som gör det tillbaks, tråkigt när det blir så i bloggvärlden.

 3. Ibland kan det bli krävande med att driva en blogg, mig personligen går det i perioder. Visst är det kul med läsare och kommentarer för att få respons och bekräftelse. Det är drivande men det behöver inte vara många som du skrev.

  Känner mig less på människor som fiskar efter kommentarer men aldrig kommenterar tillbaka eller ens går i på ens sida men vi är väl olika.

 4. Jag själv känner ju att en blogg är lite annat än en dagbok. En blogg har man tvåvägskommunikation och i dagbok är det enbart jag själv som läser. I en blogg tycker jag att man kan ställa lite krav på läsarna med.

  Men jag försöker kommentera hos de jag kikar in hos. En rad eller två. 🙂

 5. Jag håller med dig, jag läser ofta inlägg i de grupper för bloggare som jag är med i, men jag tror inte så stor del av min trafik kommer från dessa grupper. Jag gillar att läsa vad andra skriver, för jag ser inte bloggandet som något vi gör ensamma utan något gemensamt så det är bra att hålla sig uppdaterad om hur det ser ut i övriga bloggvärlden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *