12 Comments
 • Christer Holm
  september 11, 2020

  Fortsätt med det du gör min vän. Jag läser din blogg men är allt för dålig på att kommentera. Ibland kommentera jag, ibland inte. Men jag läser den iallafall. Finns de som bar gå igenom bloggen och kommentera utan att ha läst. Det tycker jar helt meningslöst.

 • Fox
  september 11, 2020

  Tack min vän. 😊 Huvudsaken är att man kollar in, läser dina inlägg också. Vi är ju framförallt blogg kollegor. 🙂

 • Malin
  september 11, 2020

  Har inte kikat in här tidigare, kul att jag hittade hit. Fortsätt skriva som du gör. Jag läser andras bloggar och kommenterar ofta men det är få som gör det tillbaks, tråkigt när det blir så i bloggvärlden.

 • Fox
  september 11, 2020

  Välkommen! ☺️ Ja tyvärr är det såå.. vi bloggare måste ställa upp för varandra!

 • Milla
  september 11, 2020

  Ja visst är det krävande med en blogg. Skriv från hjärtat, brukar bli bäst så. 🌞

 • Fox
  september 11, 2020

  Så är det verkligen! 👏

 • Emmy
  september 11, 2020

  Ibland kan det bli krävande med att driva en blogg, mig personligen går det i perioder. Visst är det kul med läsare och kommentarer för att få respons och bekräftelse. Det är drivande men det behöver inte vara många som du skrev.

  Känner mig less på människor som fiskar efter kommentarer men aldrig kommenterar tillbaka eller ens går i på ens sida men vi är väl olika.

 • Fox
  september 11, 2020

  Ja det är det värsta med att blogga.. folk är ute efter fame men inte ge något tillbaka.

 • Annica
  september 11, 2020

  Jag själv känner ju att en blogg är lite annat än en dagbok. En blogg har man tvåvägskommunikation och i dagbok är det enbart jag själv som läser. I en blogg tycker jag att man kan ställa lite krav på läsarna med.

  Men jag försöker kommentera hos de jag kikar in hos. En rad eller två. 🙂

 • Fox
  september 11, 2020

  Ja så kan man också se det 🙂

  Alltid kul med en kommentar eller två! 🙂

 • Emma
  september 11, 2020

  Jag håller med dig, jag läser ofta inlägg i de grupper för bloggare som jag är med i, men jag tror inte så stor del av min trafik kommer från dessa grupper. Jag gillar att läsa vad andra skriver, för jag ser inte bloggandet som något vi gör ensamma utan något gemensamt så det är bra att hålla sig uppdaterad om hur det ser ut i övriga bloggvärlden.

 • Fox
  september 11, 2020

  Visst är det roligt att skriva sina inlägg, men håller enigt med att det också är roligt att läsa andras! 🙂

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *