Hejdå min vän hoppas allt blir bättre härifrån!

hejdå min vän.

Det är tunga dagar numera. Jag har förlorat en god vän till mig, personen lever det har bara blivit så fel som det kan bli. Denna gång går det nog inte att rädda vänskapsrelationen utan det är bortom all kontroll.

Så jag har känt mig ganska ledsen dessa två dagar. Jag får i och för sig träffa personen på torsdagar. Men det kommer aldrig vara detsamma som det en gång var. Är jätte nervös inför torsdagen och vet ej om jag ska gå till aktivitetshuset idun, jag känner att jag kommer vara jätte bitter.

Nej jag måste vara stark för min och hennes skull! Jag måste försöka anpassa mig. Alltså Jag har till och med övervägt att flytta här ifrån, kan låta lite överdrivet men känns som att det inte finns mer här. Men jag vet att det inte är en rimlig lösning.

Alltså mina tankar går bananas just nu vet inte hur jag ska känna eller tycka. Ena delen av mig vill gråta och den andra vill skrika, alltså fuck! Jag har en bild på oss i köket och jag funderade på att riva den för att gå vidare men det kommer inte hjälpa ett dugg. Är jag ens mod att säga ”hejdå min vän”

Vi kommer tillbaka till smygande ångest igen!

Fuck nåväl jag ville bara få ut mina känslor på text.
Nu ska jag gå och vila! <3

Sååå här ser det ut just nu! Inte direkt vackert.


3 comments on “Hejdå min vän hoppas allt blir bättre härifrån!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *