Disney+ och bloggen nytt 15/9 – 2o2o

Okey idag ska bloggen inte bli dyster. Alltså bloggade imorse om förlorar vänskap och fick fint bemötande och folk som sträckte ut sin hand. Magisk inte sant?

Finger
Mitt mående just nu

En grej jag tänk på är varför så få killar bloggar, det är ju minst sagt roligt.
Men det kanske är ett machokultur problem, vad tror ni det kan bero på?
Bloggen är mitt utrymme att skriva av mig när jag behöver det. Igår var en rolig dag även fast allt är mega fel just nu.

Igår var jag på en slags ”intervju” på SaMa Projektet, som hjälper till med att komma ut på arbetsmarknaden m.m. Nåväl jag och en annan deltagare satt på länk och berättade hur det går för oss i arbete eller utbildningar.

På tal om inget Disney+ har nu släppts i Sverige och utbudet är otroligt stor. Jag gillar ju dom äldre filmer så som Toy Story, Tarzan och Lilo & Stitch.

Jag är en sån som gillar ordning och vill ha det ganska minimalt på min mitt tema. Men idag tänkte jag fråga er om det är något du skulle vilja ändra med min hemsida? Saknar ni något? Är det en sida som saknas eller något du bara känner att det ska vara med på min blogg. Skriv gärna det i kommentarerna.

Alltså jag tänker använda taggen

#Hjälpmigmedminblogg

Om någon av er skulle vilja vara med eller skriva inlägg om det så använd gärna taggen, skulle vara roligt att se hur många som följer med på resan.

Men jag tror jag stannar där för idag, ha en riktig bra dag. 👏


2 comments on “Disney+ och bloggen nytt 15/9 – 2o2o”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *