Jag vann striden och du vann kriget, känslor var priset.

Känslor and stuff.

Det där med känslor är värdelöst. Det är svårt att medge att man förlorar. Varför är det så svårt? Som jag nämnde för två dagar sedan så har jag förlorat en mycket god vänskapsrelation. Det är sorgligt att medge att man förlorade, men jag antar att det är en smäll jag får leva med.

Jag gillade personen i fråga mer och hade känslor för denna person. Men det måste nu läggas på is och det är nog det svåraste av allt. Jag får inte ha någon kontakt mer än på aktivitetshuset Idun vilket känns så jävla orättvist.
Alltså jag följer bara order för att inte förvärra situationen för hen.

Mycket går fram och tillbaka i huvudet, flytt, nya kärleksrelation eller segla jorden runt… det har gått så långt. Jag skall för övrigt träffa personen idag och har redan svalt i mig fyra lergigan bara för att hålla huvudet uppåt.

En del vill skrika en del vill gråta men jag vet att det inte är rimligt. Jag får helt enkelt hålla måttet och hålla huvudet uppe, det är tufft men det får gå!

Vem vet det kanske är bäst att vara ensam? Eller skaffa en till katt.
Jag menar jag vill inte gå och bli en sur gammal gubbe som är bitter varenda torsdag på Idun. Men det kanske är det som är min räddning i detta hela och evt evt flytta.

En sådär negativ person som sprider negativitet.
Bitter Nicklas till er tjänst

Flytta gör bara att problemen blir värre, men kanske blir bättre i helheten.
Ska kolla lägenheter nu, ha det så bra! 🙂

4 comments on “Jag vann striden och du vann kriget, känslor var priset.”

  1. Jag hoppas ändå att det blir så bra för dig som möjligt även om det känns svårt just nu.
    Det finns inget ont som inte gör något gott med sig eller hur? 🌸🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *