Psykisk ohälsa naah, vi kör musik tips istället.

Jag har en bekännelse att berätta. Jag har börjat röka igen, dock inte i lika stor mängd som förr. Många kommer säga ”vad dåligt av dig” eller diverse, men jag har det inte lätt psykisk just nu. Psykisk ohälsa suger.

Imorgon är det torsdag och jag ska eventuellt till Idun. Träffa vänner, dricka kaffe och snacka skit, vad mer kan man begära? Idag har jag ju fått skriva av mig och tänker väl att detta inlägg ska vara något annat.

Coffe
Jag imorgon.

Så därför tänker jag göra en lista av mina favorit musiker med favorit låten.

 1. Bo Kaspers Orkester
  – Jag är vacker ikväll
 2. Rick Astley
  – Angels on my side
 3. Daði Freyr
  – Think absolut things
 4. David Bowie
  -Where are we now?
 5. Tenacious D
  – Roadie

Alltså jag har mer men det blir en kort lista idag 😅. Annars blir det bara en lista full med musik och det kommer inte vara läsbart. Att ha Spotify måste vara det bästa hjälpmedlet till att koppla av. Vad lyssnar ni på när ni är stressade?

Ikväll blir det lugn kväll och lite Disney+. Jag har börjat kolla på Rasten vilket är en underbar serie som jag väl minns från barndomen. Disney+ har massvis med serier och filmer. Rekommenderar det starkt om du är en Disney människa.

Där sätter jag punkt. Ha det så jätte bra! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *