Testet var positivt på akuten – Inget dödligt dock

Testet var positivt på akuten – Inget dödligt dock

Hej bloggen. Som jag nämnde tidigare idag så gick jag till akuten för att kolla halsen. Först träffade jag en läkare som på en gång beställde ett test för att kolla halsen, sedan kom det in två stycken jätte trevliga sköterskor som tog en pinne ner i halsen. Inte mysigt! Men sen satt jag och väntade och väntade och till slut fick jag svar ”Halsfluss” och vilken lättnad.

Till en början blev jag rädd då jag satt i en läkarstol och hör sköterskorna säga det är positivt det är positivt. Jag tänkte shit… nu har dom hittat något mega allvarligt och tänkte shit hur många dagar har jag på mig! Men sanningen är att jag kände mig bättre men detta var inte fallet, så åter igen hemma karantän och antibiotika.

Antibiotika
Antibiotika åt herren.

Frågade läkaren om jag smittar och berättade att jag träffat människor, han sa då borde dom smittats vid det här laget så du kan vara lugn men håll dig hemma inomhus. Men på akuten blev jag bra bemött och är faktiskt riktigt nöjd med den vården jag får från Husläkarmottagning Telegrafen.

Nu vill jag bara börja med antibiotikan och bli frisk börjar ruttna på detta.
Med det sagt så tänker jag gå och vila en stund innan man ska börja med maten.


One comment on “Testet var positivt på akuten – Inget dödligt dock”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *