Kejsarens nya kläder, sömnproblem och snart jul

Hejsan, snart jul hurraaaaa!

Igårdagens inlägg nämnde jag att jag skulle till Dressmann för en vinter jacka och oboy vilken dyr men fin jacka jag fick. 1951:- kr landade kalaset på men jackor håller länge för mig så ingen panik på så sätt.

Vinterjacka
Dåligt ljus men principen att det är en rock är magiskt.

Nu behöver jag inte kläder på ett bra tag i alla fall. Har haft problem med att sova ganska länge nu och det börjar märkas på humör och allt annat. Riktigt jobbigt. Men jag har två saker som gör det lättare och det är vila en till två timmar och ta sömnmedicin + lugnande på kvällen. Får jag inte min vila då är jag en snabeltandad idiot.

Även fast jag sover dåligt så känns det som att allt går tillbaka till det vanliga igen efter halsflussen. Bokat en tid på WeMind, ska börja fasta på onsdag och jobbet är såklart tillbaka. Nu är det inte allt för långt till jul heller. Vintern är i kanten och affärerna har sålt julsaker sen minst förra månaden.

Jag längtar faktiskt till jul! Jul för mig är en tid av lugn där vi inte behöver tänka på covid-19 eller andra hemska saker som händer jorden runt. Nästa månad ska jag beställa lite julklappar till familjen. Förr var julklappar det bästa man kunde önska sig men numera så är det maten som är favoriten. Presenter är roligt att få men att få umgås med familjen och äta gott är helt klart min favorit numera.

Ni får ha det så bra och var rädda om er där ute. Jag ska gå och fixa min display skydd för mobilen. Vad är eran favorit grej på jul?

Längtar ni till julafton?

View Results

Loading ... Loading ...

2 comments on “Kejsarens nya kläder, sömnproblem och snart jul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *