Bio biljetter, snus och hembryggd kaffe

Godmorgon! Bio biljetter, snus och hembryggd kaffe kan det bli en bättre morgon? Jag har precis anlänt till jobbet med nybryggt kaffe i termosen och jag är väldigt trött inte på jobbet utan mer sömnen i generellt.Var för en tid sedan med på en intervju för SaMa projektet och som tack för att jag deltog på intervjun så fick jag bio biljetter.

Mitt snus från snusbolaget kom idag, alltså så bra mint smak. Jag har startat fastan sedan igår och det går bra än så länge, bara 33 timmar to go. Har gått upp 9 kg sedan jag blev sjuk i halsfluss och målet är 68 kg. Däremot ska man känna sig nöjd med sin kropp, det gör jag inte i dagsläget.

Kaffe och snus.
Survival kit (Swede edition)

Ska eventuellt till Idun imorgon om jag lyckas sova i natt. Jag börjar jobbet klockan tio men vaknar 9:45 bara för att få vila det lilla sista. Jag tar både propavan och lergigan och det gör att jag blir extremt torr i munnen och allt smakar blä. Så i kväll ska jag enbart ta två propavan och ingen lergigan.

Så håll tummarna för att jag får sova bra i natt, annars kommer jag nog få panik. Ni får ha en riktigt bra dag.

2 comments on “Bio biljetter, snus och hembryggd kaffe”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *