Det Amerikanska valet, ekonomi och vardagligt

God morgon vänner. Nu är den inte långt till det amerikanska valet och vi startar dagens inlägg där.

Alltså jag har funderat ett bra tag på vem jag skulle rösta på om jag kunnat och har kommit till Joe Biden. 🇺🇸 Joe kommer från medelklassen och har kämpat sig fram till president kandidaten för demokraterna vilket jag finner väldigt intressant. Trump däremot startade tidigt med en guldsked i munnen och har haft pengar som sin kamrat i många år.

Joe biden

Jag ska inte vara så långvarig med USA! Men anser att en man som Trump som mobbar och slänger ut saker på Twitter. Kanske inte är mitt första val som fortsatt president! Det är nu ca tolv dagar kvar till det amerikanska valet och jag ska kolla den tredje november.

Vi går över till vardag inlägg nu, tycker jag! Jag känner mig lite extra stolt då jag lyckats spara pengar sen aktivitetsersättning kom in. Har lagt undan ca tusen kronor som bara ska sparas, just in case. Förr köpte jag saker på kredit som i sin tur ledde mig rakt till Kronofogden. Nu har man som tur är växt upp och insätt att man inte ska köpa saker man inte egentligen har råd med.

Hoppas dagen blir lugn och inte bjuder på konstigheter. Var nere på Coop för att köpa hem lite kaffe, då jag börjat ta med mig kaffe till jobbet i en termos. Sparar pengar på det, hehe. Med det sagt så får jag önska er alla en bra dag.

Vem skulle du rösta på i USA valet om ni kunnat?

Vem skulle ni rösta på om ni kunnat i USA valet 2020?

View Results

Loading ... Loading ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *