Kallt, ruskigt och lägg inte till din crush på facebook dejting!

Kallt, ruskigt och lägg inte till din crush på facebook dejting, det är ett simpelt budskap.

God morgon kamrater.

Jag vill nog börja med att påpeka att en storm dragit över Sverige och det sabbar mitt hår rejält. Alltså jag kommer prata om annat än bara väder idag jag lovar.

Min morgon innan jobbet gick jätte bra tills jag var på väg till jobbet och kom på halvvägs att jag glömt min kaffe termos, bara vända och gå tillbaka hem. Men nu är jag i alla fall här och har kollat både postlådan och inkorgen i Outlook. För er som inte vet arbetstränar jag som politisk vaktmästare, jag har varierande arbetsuppgifter såsom vaktmästeri och plus politik.

På tal om helt andra grejer! Märkte en läskig funktion på Facebook dejting fliken igår, som skrämmer mig en hel del. Det finns en knapp som heter ”Hemlig förälskelse” där man kan lägga sin förälskelse.

facebook dejting

Lägger jag till en person på min lista och personen i sin tur lägger mig på hens lista så vet personen om din crush. Så skall verkligen inte lägga min crush på min lista haha 😂. Tänk vad pinsamt om din ”crush” får reda på att du gillar hen.

Nu är det inte långt kvar innan man får gå hem och det ska bli så skönt. Först blir det en runda till mammas hund och sen sedan hemgång alternativt tillbaka till jobbet för att skriva färdigt blogg inlägg med dylikt.

Mycket farligt att leva med facebook dejting, var försiktiga. Haha.
Med det sätter jag punkt för dagens inlägg! Ha det så bra så länge <3

4 comments on “Kallt, ruskigt och lägg inte till din crush på facebook dejting!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *