Joe Biden vann presidentvalet och idag är det fars dag

Joe Biden vann presidentvalet och idag är det fars dag. Dagens titel, smidigt va? Alltså lite cred hade vart trevligt. Haha.

Eftersom jag jobbat i butik så vet jag att fars dag är en dag som är till för att sälja saker och inget mer. Jag själv köper inget utan jag ger mitt far ett grattis på farsdag och sen får det vara nog.

Joe Biden vann också presidentvalet. Jag är otroligt glad för det.

Pappa och jag.
Bilden är otroligt antik och är många år tillbaka

Jag är uppe i en riktigt stor process just nu och det är knepigt att hålla humöret upp. Jag är återigen tillbaka på ruta nummer ett och det känns skit. Så jag ber om ursäkt om jag är ”annorlunda” eller inte svarar direkt på era meddelanden.

Jag håller i dagsläget på att spanar efter en ny träningsplats då min gamla plats sägs upp inom några månader. Men pga av covid-19 pandemin så jobbar dom allra flesta hemma vilket leder till att arbetsplats med handledning är svårt att hitta. Jag har visat intresse och mejlat många bla Nynäshamns kommun IT-avdelning och skulle återkomma när pandemin lagt sig.

Jag tycker ju att teknik och it frågor är otroligt roligt så det är väl det jag vill göra i framtiden. Har börjat gilla kontors livet och inte enbart för kaffe pauserna.

Haha idag blir det kort inlägg, ni får ha det så bra <3

2 comments on “Joe Biden vann presidentvalet och idag är det fars dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *