Tack för mig men nu är det dags att gå

Tack för mig men nu är det dags att gå!

Hej och tack till er för ni är bäst.

Idag samlade jag mig mod att lämna in min avsägelse som ersättare i Nynäshamn Arbetarkommun styrelse. Jag avsatte min plats på det snällaste sättet man kan som ni klart kan se nedan.

Avsägelse
Jag känner ingen hat utan vill bemöta det med kärlek. Avsägelse ska vara trevliga inte hot och annat trams.

Igår gick jag ut med på facebook att när min arbetsträning är slut så kommer jag enbart vara en så kallad ”spökmedlem”. Vilket i praktiken innebär att jag enbart betalar min avgift till partiet.

Alltså har tappat mig själv i hela detta massiva uppdraget och känner att jag behöver trappa ner och låta någon ny ta över. Men min politiska engagemang är fortfarande inte över. Som idag på jobbet så var vi ute och delade ut samhällsinformation.

Imorgon är det som tur är Idun på morgonkvisten och jag ska dricka kaffe! Skönt att komma hemifrån och faktisk kunna njuta på morgonkvisten. Min morgon är liksom sova tills jag verkligen måste gå upp, sedan koka kaffe, ge katten mat och vatten sen ut genom dörren.

Idun är det enda stället som med restriktioner har öppet och komma och dricka kaffe och ta en fika. Idun är ett hjälpmedel för oss med psykisk ohälsa. Alltså om ni bara visste. Tack för att ni finns.

Också ett stort tack till Socialdemokraterna Nynäshamn för denna underbara chans. Med det sätter jag punkt för idag.

One comment on “Tack för mig men nu är det dags att gå”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *