Espresso House och medicinering

God morgon från Espresso House Nynäshamn. Missade ni förra inlägget hittar ni det här

Espresso House Har Varm Choklad med onyttigheter i mängder

Har vart och hämtat min morgon medicin på WeMind vuxen psykiatri här i Nynäshamn. 8:45 varje vardag morgon från och med nu skall jag traska ner för hämtning av morgon medicinen.

Ångesten kommer till och från men är under kontroll utan det gnager bara inte biter. Idag har vårt fina aktivitetshus stängd så man får underhålla sig på sitt eget sätt, för min del blir det blogg och sen hem och sova. Det är relativt enkelt och kräver inte mycket energi från början haha.

Alltså jag sover ganska mycket när jag väl får chansen då jag inte har så mycket att göra. Men jag är vaken till dom viktiga sakerna som mat, Idun och dylikt. Jag känner mig rätt ensam och där av att jag sover så mycket! Jag har vänner men känner att man inte umgås så mycket så den enda lösningen är typ att sova.

Plus FHM och regeringen säger att man skall hålla kontakt nätverket liggandes då covid-19 far runt i Sverige som ett skott som aldrig slutar skjuta.

Jag har fått en medicin som jag kallar supermed den gör så mina tankar inte flyger runt och biter på mig varje dag. Den tar inte bort allt men mycket, jag känner mig kall och avsaknad av känslor. Alltså detta är en guld medicin som verkligen hjälpt mig att fokusera framåt släppa kärleksproblem, vardagliga problem eller ja problem i överlag. Så skönt att kunna släppa sitt bagage och fokusera på dagen istället för ja vad som.

Med det sätter jag punkt, ha det bra nu och var rädda om er. <3

2 comments on “Espresso House och medicinering”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *