It’s okay, I’m an Artist + flera inköpta presenter

Relax It’s okay, I’m an Artist + flera inköpta presenter är dagens ämne.

Nu börjar julen nalkas ännu mer, bara dagar ifrån julafton. Alltså jag känner mig redo för att fira julen men ändå inte… känns så konstigt nu i 2020. Coronaviruset har ju liksom vart 2020 största nyhet och vi har knappt pratat om något annat än det.

Jag har i alla fall lyckas köpa lite mer presenter till min mor i år vilket jag är glad för. Hon kämpar och sliter varje dag och förtjänar mer än en present på julafton, är uppe i fyra presenter än så länge. Jag önskar jag kunde berätta vad jag köpt men mamma läser min blogg. Såå jag får shh:a tills vidare.

Jag måste planera in vad jag ska göra till nyår, blir säkerligen alkohol och kolla fyrverkerier som vanligt. Traditionen är att bli lite lullig runt 00:00 och gå ut på en cigg och njuta det nya året.

Grease
Nu kommer det vara mörkare eftersom klockan är 00:00.

Ny design + Presenter till mig själv innan julafton.

Ni har säkerligen märkt det nya temat på hemsidan och ni känner er säkerligen förvirrad! Det gör jag i alla fall. Men tänkte eftersom det nya året kommer vara början av vaccinationer för covid-19 så tänkte jag ny design så vi inte påminns om 2020. Jag håller på att fixa det sista innan så det blir en snygg sida.

Jag kommer använda mig av så kallade utvalda bilder för att ge hemsidan en snyggare look. Bilden jag använder idag kanske inte är den ”bästa” men får duga för idag.

Temat var en julklapp till mig själv. Samt så har jag fått min nya Orbitkey så mina nycklar är sorterade väl och kan lätt ha dom i byxorna. Jag skrev om min första Orbitkey i november 2019.

Med det får ni ha det så bra och ha en bra jul och gott nytt år! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *