Bloggare jag följer – december edition

Den sista ”bloggare jag följer” var i Juni och jag följer in princip samma bloggare med endast en ny till min samling och det är Linneasaraj, som pratar i samma språk som mig Psykisk ohälsa. Love it!

Robin89
Först på tur är min blogg kollega Robin som driver sin blogg https://robin89.blogbiz.se/ som handlar om allt ifrån vardagslivet till filmer som man kan glo på! Rekommenderar starkt att följa Robin på hans blogg.

Albin Adell Sjöberg
Nästa på tur är min andra blogg kollega Albin Adell Sjöberg som bloggar om företagande, veganska maträtter och lite vardagligt. Jag har lärt mig mycket om Albin och hoppas innerligt på en bra relation mellan partnerna 

Klicka här för att komma till Albins blogg


Christer Holm
ChristerHolm.nu är en blogg om allt möjligt ifrån ” hur man tjänar pengar på sin blog, el, linux distros, hunden Frank och egenföretagari. Mycket blandade ämnen vilket gör det roligt när ett nytt inlägg kommer upp på hens blogg.

Klicka här för att komma till Christer’s blogg

Linneasaraj
Den nya tillskottet i min samling av intressanta bloggare. Linnea skriver mycket om psykisk ohälsa. En av mina favorit inlägg av hen är ”Vad är panikångest” Alltså jag hoppas verkligen denna blogg blir en framgångsrik blogg då jag gillar den. Men bloggare har det tufft numera

Klicka här för att komma till Linneasaraj blogg

Yolanda
Yolanda skriver mycket om vardagslivet och om psykisk ohälsa. Alltså Yolanda är en fantastisk bloggare, ni borde kolla in hennes blogg.

Klicka här för att komma till Yolanda’s blogg

2 Comments Bloggare jag följer – december edition

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *