4 Comments
 • Jeanette Ritze’n
  december 28, 2020

  Min närmaste dröm är att resa runt i världen och uppleva nya platser och lära mig mera. Väntar ut pandemin i Spanien just nu. Lycka till med dina drömmar. De går alltid i uppfyllelse 😀

 • Fox
  december 28, 2020

  Vad mysigt, resa låter trevligt. Håll ut 🙂 Tack

 • Robin
  december 28, 2020

  Älskar Dressmann, handlar nästan allt där. Viö du int prova på att frilansa som typ it-konsult eller vad befattningen blir? Frilans finans finns ju som ett bra hjälpmedel när det gäller fakturor, skatt, lön och så vidare. Cool Company lika så. Ett tips bara, men sen är de du själv som bestämmer 😊jag har använt cool company under min tid som modell och jag är väldigt nöjd 😊

 • Fox
  december 28, 2020

  Dressmann är bra! Enig. Jo nej jag vet inte vill jobba med skyddsnät i början.

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *