Genomgång av dom sista dagarna av 2020 och det nya 2021

Hejsan vänner det var inte igår! Nu är vi äntligen förbi 2020 och in i det nya 2021. Hoppas ni mår bra i detta nya året.

Alltså jag enbart hunnit boka tvättstugan i det nya året, men ska bli skönt att tvätta igen. Jag har liksom aldrig kommit till skott och sagt nu skall jag tvätta utan det har bara blåst bort. Men 2021 skall bjuda på så mycket mer än bara tvätt. Jag har sagt till mig själv att i 2021 skall jag ner till 68 kg och stanna där i mellan så fastan kommer komma igång på riktigt framöver. Känns bra!

Nyår fick jag spendera själv i år men det gick fint! Nuttis och jag satt uppe till tolvslaget och såg fyrverkerierna, det var rätt magiskt att se. Nuttis sa inte mycket till fyrverkerierna utan hon gick här hemma och slappade istället.

Men i föregår så blev jag hembjuden av den bästa Patrik och hans flickvän. Vi åt god mat och tog en kall öl och snackade skit i tur och ordning.
Sen runt 21 så valde jag att ta bussen hem då klockan var mycket. Som ni kanske läst innan så har jag någon fobi för buss och tåg och det är ett moment som sabbat hela mitt liv in princip! Men i föregår sa jag fuck it och satte mig på bussen och började märka ångesten krypa fram men sket i det och åkte hela vägen hem. Känner mig rätt stolt över mig själv.

Bussselfie
Ångesten kröp fram här!

Nej nu ska stolta jag ta en lång vilopaus för att vila upp krafterna inför måndag morgon då min telefon kommer in också! Var rädda om er!

2 comments on “Genomgång av dom sista dagarna av 2020 och det nya 2021”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *