iPhone 12 pro max – en gigantisk beast

Har äntligen fått min iPhone 12 pro max inklusive skal hem till mig. Men shiit vad gigantisk skärmen är i jämförelse med iPhone 11 pro max, wow säger jag bara! Som jag skrev igår så har jag väntat och väntat.

Med det nya Apple A14 Bionic chippet så går allt så himla fort. A14 chippet klarar av alla spel som finns i app store, vilket är roligt då jag spelar i jämna mellanrum.

Kameran är uppgraderad också. Vi kan nu fota med ProRAW vilket gör det så bra för redigering av bilder. Men annars är det inte så stor uppdatering utan man får 5G, bättre kameror och snabbare prestanda i stort sett. I pro max så får du mer batteri och bättre stabilitet i videos!

Jag har inte så mycket mer att prata om idag utan jag tänker väl att jag skall försöka avrunda. Hur gör jag det på bästa sätt?

Jag vet! Är du ute efter att uppgradera din iPhone så skulle jag rekommendera er iPhone 12, Mini eller pro. Men jag skulle säga att inte gå efter pro max om du inte har pengarna till det. Har du pengarna och vill ha störst och bäst ja då kanske pro max är ditt val. Men du får mycket om du köper iPhone 12 eller mini.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *