Det är inte synd om mig – ångesten tog över

Titeln är enkel ”Det är inte synd om mig – ångesten tog över”. Jag har inte vart tydlig nog med att poängtera att det är inte synd om mig. Anledningen till att jag skriver statusuppdateringar från SÖS, psykakuten m.m är för att jag inte vill oroa er och svara på 1000 olika pm.

Själva tanken med mina bilder och uppdateringar är inte för ”Awww han vill bara ha uppmärksamhet” utan mer för att berätta jag är här så folk inte undrar om jag inte svara på messenger eller WhatsApp. Sen att min kommentarsfält blir överröstad av snälla och varma hälsningar det är alltid varmt för hjärtat. Ångesten tog över men vann inte denna gång!

Kvällen – när ångesten kom

Vill inte gå in på detaljer men kortfattat så bjöd kvällen på alkohol och mer mediciner än jag fick ta. Ni kan säkerligen lista ut resten. Slutade med att jag självmant efter typ en halvtimme ringde mobila teamet som gjorde en bedömning att jag skulle åka in. Ångesten för mig är alltid jobbigaste på kvällen dessvärre, gör mig lite mer sårbar. Inte för att jag är rädd för ja, men ringde mobila teamet för er och inte mig.

Kommer speciellt ihåg när ambulans personalen sa att jag skulle dricka kräkmedicin för att få ut tabletterna ur systemet. Alltså förstå paniken. Det var en tjock svart massa som smakade pyton, usch hemsk smak 🤮 kräktes som en häst. Tooo much information Nicklas.

Det svarta på min läpp är kräkmedlet.

Psyk är inte heller en semesterort utan en insats för folk som mår dåligt.
Sen att vi blir överröstad med fem måltider per dag, det är bara en extra bonus. Haha. Som jag nämt tidigare i bloggen så vet jag att jag alltid kommer vara sjuk, ingen tillbaka väg. Jag är dock tacksam för sjukvårdspersonalen här inne på avdelningen i Nacka, utan dom hade jag nog inte orkat så länge som jag gjort. Vill också tacka min familj även fast psykisk ohälsa kan vara svårt att förstå.

Så budskapet är så enkelt men ändå svår att tolka! Jag lägger upp för att informera er och endast det, sen om man får någon typ ”krya på dig” så uppskattar jag det. Men är inte ute efter ”åh så synd om dig”.

Hänger ni med? För jag hänger inte med själv typ. Vill bara ge er informationen så min inkorg inte blir full.

3 Comments Det är inte synd om mig – ångesten tog över

  1. Malin Öst

    Varit själv i situationen och tycker det är bra att du är tydlig och rak i dina inlägg. Psykisk ohälsa är så krystat , för det är inte alltid uppenbart hur dåligt man mår som med en fysisk sjukdom
    Skönt att du fått stöd på inläggningen också
    Kram

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *