Hem » I huvudet på Fox » Vaccinering och tankar kring Vlad Reiser

Vaccinering och tankar kring Vlad Reiser

Vaccinering och tankar kring Vlad Reiser

Hejsan vänner! Idag blir det prat om vaccinering och mina tankar kring Youtubern Vlad Reiser.

Igår pratade jag om en läkare på Sankt Göran psykakuten som sa att jag belastar vården. Alltså man mår inte bra av att höra det men kan ha avart en dålig dag för honom. Förträng det han sa och går vidare med ett smil på vägen.

Goda nyheter här i Nynäshamn då vi har startad vaccineringen av covid-19. Dock än så länge är det bara hemtjänst personal som verkar få sina men det efter FMH vaccin strategi. Kön har varit enorm men som jag sett så verkar extra personalen koll på situation. Så sakta men säkert framåt.

Vlad Reiser skandalen

Jag tänkte dra mina tankar om en Youtuber som heter Vlad Reiser som i en video betygsätter tjejers TikToks efter hur sexuella dom är. Detta har lett till att många kändisar och tidningar har skrivit och förklarar hur detta beteende inte är okey . Det är verkligen inte rätt att som man sitta och betygsätta tjejer efter hur sexuella deras danser eller bilder.

Jag känner både frustration och ilska över hur detta beteende sker på daglig basis av ofta män. Vlad gick ut med en video som hette ”Jag gjorde bort mig”, ja det kan man verkligen säga att du gjorde. Du visste videon som du la ut där du betygsätter tjejerna skulle få backlash. Du har liksom minderåriga fans som ser upp mot dig och sen gör du en video där du betygsätter kvinnor. Alltså hur tänkte du egentligen? Hoppas verkligen du tar åt dig av kritiken du fått och inte göra om denna miss igen.

Jag är ingen känd bloggare eller så som kan nå ut till folk. Men känner att jag ville få fram mitt budskap oavsett vem som läser.

Jag vet inte riktigt vad jag ska prata mer om. Ni får ha set så bra! <3

4 Kommentarer

 1. januari 26, 2021 / 12:21

  Du belastar vården… Vad trevligt att säga så. Man undrar ju vad den där läkaren tror att hen gör på sitt jobb…

  • Fox
   Författare
   januari 26, 2021 / 12:53

   Ja man undrar ibland :O

 2. januari 26, 2021 / 18:47

  Jag hade inte hört något om Vlad förrän i förra veckan när en lärare drog upp detta. Hon valde att ha en hel lektion på 55 minuter för att prata om både om just Vlad, men också hur man beter sig på nätet i såna situationer. Detta informerade hon föräldrarna via mejl och fick positiv respons på det. Jag behöver nog inte riktigt säga vad jag tycker mer än att det var och är otroligt fel.

  • Fox
   Författare
   januari 27, 2021 / 12:25

   Oj en lektion på 55 minuter. Imponerande.
   Vad kul att det blev bra response hos föräldrarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?