EspressoHouse och bloggare som inspirerar mig


Espresso House & mitt hat mot deras kaffe:

Igår fick jag av någon konstig anledning sug efter fika så jag besökte Espresso House. Jag hatar deras kaffe men det var det jag beställde, hur tänkte jag där? Dom har ju numera kaffeprenumeration så man kan dricka obegränsat med kaffe en gång i timmen. Inget som skriker efter mig då jag inte gillar kaffet från starten.

Min favorit dryck på Espresso House är nog Lemon Nice så god annars kan man ju köpa läsk om det krisar.

espresso house

Håller på skapa en bloggundersökning formulär där jag kommer fråga er läsare typ några få frågor, jag vill tacka Robin för den idén. Han är en oerhört bra bloggare för övrigt och har för tillfället inlägg om olika korvar.

Bloggare som inspirerar mig:

Jag har äntligen satt mig ner och följa olika bloggares RSS flöden så jag får se era nya inlägg. Appen jag använder heter Reeder 5 som jag nämt tidigare i bloggen och är super smidig och snygg designad, dock tror jag det är en iOS endast. Tänkte göra en lista på bloggarna jag följer och som inspirerar mig att blogga.

Följer såklart andra också men dessa på denna listan är mina favoriter. Skulle jag göra en lista med alla bloggare jag följer så skulle det bli en super lång lista med massa namn, skulle bli för rörigt. Men dessa bloggare är värda att följa! Oavsett vad man gillar så har dom det mesta från vegetariska rätter till ja vad som.

Nej vet inte vad jag ska skriva mer än det.. så sätter på punkt för nu. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *