Ingen titel idag för jag är för lat kamrater.


Hejsan kamrater. Sist vi pratade var vi på ”espresso house”.

Dagens datum är den 1 februari och tiden går så fort. Har jag sagt att jag hatar snön? Det är min ultimatum hat moment då det är kallt, ljust och halt ute!
Alltså jag klagar för mycket på saker och ting men snön är en sån där hatstorm som jag kan älta gång på gång.

Dagen so far har vart relativ okey, jag fick stanna på Idun lite längre än vanligt vilket är roligt som bara den. Hinner blogga, dricka kaffe och koppla av vilket är dom bästa aspekterna som finns. Bra dag kamrater.

Ska förövrigt hämta imovanet från WeMind då jag lämnade den där i fredags Då jag skulle ha saftkalas. Just nu fastar jag och har cirka 30 timmar kvar vilket känns som en evighet. Inte för att jag känner någon hunger per say.

Zero
Appen heter Zero

Målet med fastan var 48 timmar utan mat men ska nog satsa på 72 timmar för extra effekt. Jag har gått upp så pass mycket i vikt så det är dags att banta lite och gå ner lite mer och äta mer hälsosamt. Efter mina 72 timmar är slut så skall jag nog äta en god sallad med kyckling, nyttigt och gott.

Det är bra att man planerar vad man skall äta medans man fastar. Det kanske låter dumt i praktiken men är riktigt bra tips. Det finns en Youtuber som jag följer som pratar mycket om just ”intermittent fasting” som är verkligen lärorikt.

Fastan, hatet mot snö och dagen… jag har fått med allt jag skulle vilja. Ni får ha det så bra. <3

4 Comments Ingen titel idag för jag är för lat kamrater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *