Fullspäckad dag med möten här och där


Idag har jag två möten på kalendern och det kommer ta på krafterna. Tror dock ändå på att dagen kommer bli bra då jag skall på Idun.

Det ena är hämta medicin med personal från WeMind och det andra mötet är på AUC. Sedan blir det hemgång och lite animal crossing.

Pojke.

Gästbloggande efter möten!

Jag har inlett ett hemligt gästbloggande som kommer upp på bloggen inom kort. Men jag är inte nöjd med texten till den bloggen där jag gästbloggar så kommer skriva om den lite grann. Min text blev stor och rörig och känner att jag kan inte med gott hjärta publicerade den texten som den är nu.

Alltså det är min första gästbloggande sen jag startade bloggen och jag är lite nervöst om jag skall vara ärlig. Det är aldrig någon som velat gästblogga hos mig förut. Men det kan bero på att jag steppat upp min SEO kunskaper och skriver långa och bättre texter.

Det värsta av allt är att jag har problem med svenskan med punkt och sånt vilket inte hjälper i mitt skrivande. Men jag jobbar på det och det går sakta men säkert framåt och det är bra. Ni anar inte hur mycket jag lärt mig skriva och sätta ord på saker via bloggen.

Jag har lärt mig mer än vad jag gjort i skolan tack vare bloggen. Hur man uttrycker sig eller hur man SEO anpassar en hemsida. Frågade man mig i skolan vad SEO var så skulle du inte fått något svar! Skulle du fråga mig det idag så kan jag i alla fall berätta vad det är.

Bloggen betyder verkligen allt för mig och jag fortsätter kämpa med den dagligen! Det är tack vare er som jag vill fortsätta blogga. Så tack för allt ert stöd och ha det så bra tills nästa gång! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *