Fullspäckad schema med klipp och budget möte


Idag har jag vart och klippt mig och senare idag skall jag ha budgetmöte. Schema är viktig, schema is king.

Alltså har gjort annat också som Idun, Espresso house och fönstershoppat. Jag har beslutsångest… skall jag äta på Subway, Bar and Burger eller fasta vidare? Min fasta har gått så bra dom senaste gångerna och känner verkligen peppen för att fortsätta ökar dramatiskt.

På onsdag nästa vecka har jag SIP möte med försäkringskassan, läkare och AUC, jag känner mig lite nervös om jag skall vara ärlig. Ämnet som skall diskuteras är om huruvida min arbetssituation kommer att se ut. Jag vill helst inte gå i pension när jag fyller 30, utan jag vill ut i arbete och kunna försörja mig själv. Bli självgående och inte behöva förlita mig på en myndighet. Men gud ger ingen allt.

Jag har ju drömmar om att jobba på kommunens it-avdelning och dit skall jag, ingen snack om saken! Så kommer växla upp och vara rakt och tydlig mot läkare och diverse att jag måste ha en form av arbetsträning. Arbetsträningen har en viktig funktion då den håller mig i rutiner och vid liv. Jag skulle nog aldrig klara gå hemma och göra absolut inget, skulle få panik. Så för att summera detta så är rutiner viktiga för ett sunt mående.

Tack vare mamma så har jag numera kaffe abonnemang så jag kan fika på espresso house. Kommer med största sannolikhet sitta där och fika varje dag. Jag vet inte varför men café atmosfären är helt magisk om inte annat, ljudet och något gott kaffe.

Nej skall fika vidare nu, tja tja bloggen!!

<- Förra inlägget

4 Comments Fullspäckad schema med klipp och budget möte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *