Nu börjar allt falla på plats igen och det känns superbra


Superbra dag idag!

Peew nu är mina möten slut för idag. Idag har jag haft möte med Riksförbundet Attention ang årsmöte för Attention Nynäshamn. Alltså vi fick lite längre tid och eventuellt en gäst ordförande till årsmötet, livet är bra. Allt börjar liksom falla på plats och det känns så superbra. Kan inte ens sätta ord på hur bra allt känns.

Nästa möte blir inte förens onsdag så jag har gott om tid att tänka och reflektera. Jag vet inte om jag nämt det men mötet på onsdag är ett SIP möte och jag är nervös. Jag är nervös över vad läkaren kommer ge för bedömningen om min arbetsförmåga, vill inte pensioneras vid trettio. Har drömt om att ha ett riktigt arbete sen jag var liten, jag tänker inte spola iväg den drömmen oavsett vad dom säger. Kanske övertänker detta alldeles för mycket och det kommer med största sannolikheten gå utmärkt. Övertänka saker är en av mina starka sidor och jag gör det konstant, vilket blir problem i vardagen.

Idag var jag på Espresso House och såg ett väldigt kärt par som satt och åt varandra, okey dom hånglade men ah get a room liksom. Det var längesen jag var så kär att jag hånglande med någon på ett kaffe hak, eller tror aldrig jag vart så kär. Jag förstår att det är den fasen där man är super kär och man märker inte av världen, men att hångla öppet på ett kaffe hak är kanske lite väl att ta i eller är det bara jag?

Get a room.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *