BACK FROM THE DEATH! – 300 inlägget här på bloggen


Hejsan det var inte igår! Jag har vart borta från bloggen i 10 dagar och det känns konstigt men nu är vi på 300 inlägget.

Men som som Arnold Schwarzenegger säger i filmen terminator, i’ll be back! Back at 300 inlägget!

Gud vart skall man börja? Jag har saknat er rejält. Anledningen till att jag lämnade bloggandet var för att jag inte hade någon som helst motivation till att blogga. Alltså det är enkelt att ha en blogg men det kräver en del arbete under huven.

anti-social detox & slutord


Har vart anti-sociala medier i någon vecka! Alltså har gått så långt att jag har laddat ner en app som hindrar mig från att gå in på Facebook under vissa timmar på dagen. Jag vet innerst inne att det inte händer något dödsviktigt. Men jag sätter en timer som alltid går ut runt 20:30 så då är det lekfritt och kan kolla sociala medier/ messenger. Men varför gör jag det emot mig själv? Vad är idén med det? Alltså jag vet inte varför men jag känner ett lugn att inte behöva kolla facebook varje minut. Så det är väl därför jag väljer att stänga facebook under några timmar på dagen.

Men om vi skall prata om något helt annat är detta mitt 300 inlägg här på bloggen. Det skall såklart firas 🥳.
Jag försökte komma på något roligt sätt att fira men det närmsta var ett glas rosé och en party hatt (se bild nedan).

Jag kommer jobba på skrivningen framöver, jag startar precis upp igen och allt och det är ovant. Skulle ha en vän över men det blev ändrade planer och jag fick ett glas rose och musik på datorn istället.

Det är fina saker ändå! Nej tackar för denna gång och lovar på bättre skrivning framöver!
Hur har eran påsk varit? Puss och kram! <3


2 Comments BACK FROM THE DEATH! – 300 inlägget här på bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *