Fyfasiken vad jag hatar vinter och snön – kallt och ruggigt.


Ahoy! igår morse när jag vaknade och såg snön så tänkte jag lite shit vad hände?

Det har ju vart super fint väder förra veckan och nu detta! Nej! Jag är en sådan människa som verkligen avskyr vintern och snön, det finns inte ens på min gilla lista. Dock så finns många punkter som är på min inte gilla lista såsom snön, Espresso house kaffe och svensk surströmming. Dock så finns det saker jag gillar såsom whisky, Coca cola och alkohol i överlag. Igår drack jag en hel flaska vin själv och känner att det kanske var en aning för mycket för min del och borde slutat efter andra glaset.

Alkohol har börjat bli en stor del av mina helger, man börjar bli lite orolig. Dom senaste helgerna har det vart alkohol i stora mängder när man sitter hemma ensam. Kanske dricker jag för att dämpa ångesten men den kommer ofta tillbaka dagen efter, så man vinner inget på det egentligen. Det kanske är bra om jag lyfter detta med WeMind för att se om det kan vara något underliggande som gör att jag dricker så mycket.

Jag har ändrats i mitt beteende från snäll och rar till bitter och arg. Är så less på att människor kommer och vill ha hjälp men när man själv behöver hjälp så blir man nekad. Har stött på detta problem nämligen ganska nyligen.
Jag hjälpe en ”vän” och sen några veckor senare så mådde jag dåligt och behövde prata och blev bortkastad typ.

Jag är inte mig själv längre! Vem jag kommer bli vet jag ej men det skrämmer mig. Men vi får avvakta och se vad som händer men jag fortsätter mitt arbete på WeMind för bättre mående.

Nej nu ska jag dricka mitt morgon kaffe, ha det så bra <3

4 Comments Fyfasiken vad jag hatar vinter och snön – kallt och ruggigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *