Hem » vardagligt » Espresso house har inte det perfekta kaffet men en mysig atmosfär

Espresso house har inte det perfekta kaffet men en mysig atmosfär

Ahoy. Älskar det uttrycket! Visste ni att om ett café skall lyckas behöver man en mysig atmosfär?

Idag är det torsdag den 8 april och jag sitter för tillfället på Espresso house. Alltså jag sitter här jämt men det är så jäkla mysig atmosfär plus att jag har kaffe abonnemang här! Imorgon är det en väldigt speciell dag då jag skall fira en vän på sin dag.

Senare idag skall jag promenera hem till mamma och lägga mig en stund. Jag har blivit väldigt trött på senaste och behöver vila en till två timmar för att kunna orka med dagen. Undra vad det kan bero på? Kanske ålderstecken eller något annat som lurar, who knows? Vet bara att jag måste sova.

https://unsplash.com/@abbiebernet

Har också dessvärre börjat med cigarretterna igen men i mycket mindre skala. Röker kanske 1-3 cigaretter per dag i jämförelse med förr då det kunde vara typ fem till sex. Jag vet att rökningen är skadlig och gör inget gott utan gör allt bara värre i längden men jag får ta ett steg i taget helt enkelt. På tal om rökningen så tog jag ingen alkohol igår utan drack bara läsk och vatten, vilket är ett stort steg för mig.

Alkohol konsumtionen skall ner! Ingen snack om saken. Jag vill bli bättre på att leva sunt och det gör jag genom att sluta med alkoholen varje dag och sluta röka. Snusa för mig är helt okej och jag mår inte dåligt av det så det är inget som jag tänker sluta med i dagsläget. Så lite sunt liv med vissa fördelar?

Vad är eran syn på ett sunt liv?

Sätter nog punkt där då jag måste gå och handla med mamma och sen hem och bada.

2 Kommentarer

 1. april 9, 2021 / 09:10

  Jag är vaccinerad med Pfizers vaccin och har mått minst lika bra som innan jag tog sprutorna. De enda jag kände efteråt var den klassiska ömheten som man får från alla vaccinationer, thats it. De jag vet om vaccinationerna är att de ger 94 procent skydd. Vilket innebär att det ändå finns viss risk att man får corona. Jag anser att det är upp till var och en att välja om man vill ta vaccinet eller inte. Jag kommer inte tycka mer eller mindre om någon oavsett vilket beslut man väljer o ta. Men vad gäller alla som dött/blivit sjuka efter vaccinering så bör man kolla upp hur många det är jämfört med hur många det är som vaccinerat sig. Då får man nog räkna ut chansen på att det händer. Men som sagt, upp till var och en 🙂

  • Fox
   Författare
   april 9, 2021 / 10:41

   Åh det är ju bra att det bara vara ömhet och inget annat.
   Jo 94% är en bra nummer. Jag kommer ta det oavsett vad men med försiktighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?