Hem » I huvudet på Fox » Vaccinet mot covid-19 – fungerar det verkligen som det ska?

Vaccinet mot covid-19 – fungerar det verkligen som det ska?


Alltså ska jag vara ärlig? Vet inte om jag vill ta vaccinet idagsläget.

Jag var så dum att gå in på Sverigesradio. Såg en artikel om att fullt vaccinerade personer nu dött i sviterna i covid-19. Jag vet att man ej skall enbart gå på nyheternas reportage men man blir lite orolig. När också socialchefen i Svedala kommun går ut och säger

Socialchefen vill inte säga vilket vaccin det är som använts eller om personerna hade några underliggande sjukdomar.

SverigesRadio (8/4-2021)

Jag förstår att man inte vill gå ut och säga något förens man vet något men någon info borde ju fås. Sen vet jag att man kan bli smittad även fast man är vaccinerad, då den ger skydd för svår covid-19 som jag förstått det.

Nu kommer det dröja och även fast det låter hemskt så kommer man vaccinera dom äldre först och sen får man väl se hur det går för dom. Jag lär förhoppningsvis bli vaccinerad i slutet av juni eller juli och förhoppningsvis inte Astrazeneca vaccinet.

Alltså jag är inte anti utan jag är mer fundersam och försiktig av mig.

Slutord om vaccinet och generella tankar

Denna text är ganska rörig och är absolut inte emot ett vaccin. Jag tror på forskning mer än dom flesta men man skall alltid vara försiktig oavsett vad det gäller. Det är absolut inget fel med att ta det försiktig.

Man får vara rädd för nya saker och jag är väl det till viss del. Men jag uppmanar mina vänner och familj att vaccinera sig emot covid-19!

Jag vill däremot tillägga återigen att jag inte är emot vaccinet eller vaccinationerna! Även fast det kanske verkar som det i texten.

Ska du vaccinera dig emot covid-19? Tror du att skyddet är bra?

2 Kommentarer

 1. Emelie
  april 9, 2021 / 09:02

  Biverkningarna är sällsynta! Som med alla mediciner så finns dom. Skillnad om det varit en vanlig biverkning, men det är det inte. Det är som tex med p-piller, du kan få blodpropp. Du kan få blodproppar av alla mediciner i världen.

  • Fox
   Författare
   april 9, 2021 / 10:40

   Jo det är ju sant. Visste inte att p-piller har den effekten, lär sig något nytt varje dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?