Hem » Psykisk Ohälsa » Psykisk ohälsa – Psykosutredning är på gång för mig

Psykisk ohälsa – Psykosutredning är på gång för mig

Ahoy igen! Den 26e april så skall jag påbörja psykosutredning På WeMind. Alltså ska jag erkänna så är jag en aning rädd för utredningen då jag inte tror dom kommer hitta något. Jag brukar ha den tendensen att lyckas vara frisk från röntgen, blodprov m.m.

Mina diagnoser

Detta är vad dom har på mig i dagsläget. Två av dessa är gamla och det är atypisk autism och adhd. Jag har på senare tid velat medicinera mig igen mot adhd men pga av min schizofreni så vill läkaren inte sätta in medicin, då den kan förvärra schizofrenin. Jag skulle så gärna vilja pröva ett centralstimulerande läkemedel men får avvakta och se vad psykosutredning säger. Vem vet om jag är frisk från psykos diagnos så ser jag ingen anledning till att inte få pröva adhd medicin igen. Menar har en del mediciner mot allt möjligt såsom Haldol, Mirtazapin och Imovane för sömnen. Så vad gör en till för problematik?

Alltså ospecificerad är ett ord som verkligen gnistrar i tänderna, gillar det inte. Alltså jag är på tal om allt super nöjd med min läkare, han är rak och ärlig vilket jag saknar hos läkare idag så kudos till dig.

Fastan & slutord

Om jag får byta ämne så vill jag prata om min fasta. Många av er vet att jag fastar för att förlora vikt och det går finemang. Jag är långt ifrån mitt mål som är 59 – 60 kg som också är normalvikt för mig. Vet att många säger att jag är fin som jag är men jag känner mig äcklad av min kropp som det är idag.

Jag är som en liten barnunge som inte lyssnar ordentligt. Kommer inte sluta med min fasta för att någon säger åt mig att äta bättre eller motionera mer, that’s a no no. Utan vill man kommentera något sådant kanske man bör tänka en gång extra om det ens är värt att kommentera.

Med det så sätter jag punkt för dagens blogg inlägg.

2 Kommentarer

 1. april 13, 2021 / 09:57

  Hoppas att du får den hjälp du behöver och rätt mediciner!

  Hoppas du får en bra dag (

  Kram

  • Fox
   Författare
   april 13, 2021 / 12:35

   Tack jag hoppas det jag med. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?