Hem » Psykisk Ohälsa » Fortfarande här och nu börjar processen att bli bättre.

Fortfarande här och nu börjar processen att bli bättre.

Ahoy vänner.

Jag rapporterar direkt från Nacka psykiatri. Längesen jag bloggade och jag vet inte vart jag skall börja.
Jag är i trygga händer här på Nacka och personalen är guld värda här. Jag åkte in pga av försämrat mående och fick starta resan på SÖS. Anledningen till varför jag fick starta på SÖS var för att jag hade feber och då ville man kontrollera så det inte var covid-19. Men det var inte covid-19 dom testade tre gånger. Så den processen är redan avklarad.

Huvudet uppåt

Idag har jag fått tagit blodprover och ätit en bra frukost, åt gröt faktiskt. Dom prövar bråklarmet så det tjuter och har sig här på avdelningen. Skall träffa läkaren idag för att diskutera om jag får gå ut och tex handla, håller mina tummar. Jag börjar inom kort få ont om snus och skulle verkligen behöva köpa mer men eftersom jag har en viss risk så har läkarna i dagsläget sagt att man inte kommer släppa mig förens nästa möte. Kanske får gå ut med personal om jag har riktigt tur.

Jag mår bra trots att allt är högt på mig just nu. Blodtrycket och allt annat man kontrollerar är super högt men sjunker sakta men säkert neråt. Sömnen har också blivit bättre sen min nya medicin. Jag vaknar fortfarande på nätterna och känner mig lite borta och vilse men kan numera somna om efter ett tag. Kanske är detta vägen tillbaka på vägen eller så är det bara tillfälligt, oavsett vad så kämpar jag på här inne!

Jag kan inte ge ett exakt klockslag när allt kommer bli bra igen men hoppas innerligt snart. Jag har ett fint litet rum här på Nacka och kan med säkerhet fly in på rummet vid ångestladdade attacker.

Slutord & Processen

Juste innan jag avlutar så måste jag säga att bära mask är fantastiskt ansvarsfullt men inte roligt när man springa i trappor med mask på är inte roligt. Man känner sig way more andfådd och känner sig som en gammal gubbe generellt. Processen att bli frisk är nu i fullrulle

Jag avslutar dagens blogg inlägg med en bild från mitt rum, magisk utsikt.

Var rädd om er <3

Vill ni läsa mer om min psykiska resa finner det här!

3 Kommentarer

 1. maj 4, 2021 / 13:32

  Hoppas att du känner dig bättre snart! Kram

 2. maj 5, 2021 / 08:55

  Verkligen fin utsikt, bra att du kan se det, är nog ett gott tecken!

  • Fox
   Författare
   maj 7, 2021 / 13:12

   Ha verkligen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?