Hem » Psykisk Ohälsa » Paranoid schizofreni och mitt mående i generellt

Paranoid schizofreni och mitt mående i generellt

Ahoy kamrater. Idag skall jag prata om min nya diagnos Paranoid schizofreni och mitt mående generellt.

Idag är lördag och mitt mående är dugligt. Det har varit jobbiga dagar för mitt psyke pga av en annan patient som är lite aggressiv av sig. Patienten är mot all förmodan bara frustrerad och vet inte riktigt hur hen skall lösa sina problem och är aggressiv som följd. Men jag hade personen vägg i vägg först och hörde sparkar och svordomar in på mitt rum. Alltså man kan säga att jag inte sov så gott dom nätterna.

Jag har äntligen fått en ish diagnos, YES!. Min nya ish diagnos är Paranoid Schizofreni och känns skönt på ett sätt att veta vad det är. Lättare att lära sig om sin diagnos om man vet vad det är. Paranoid schizofreni låter lite badass.

Jag har under omständigheterna det bra. Igår gick brandlarmet och det tjöt och jag fick panik och blev rädd för situationen. Men personalen märkte detta och gav mig lugnande för att situationen inte skulle spåra ut. Dock så hallucinerade jag igår och såg hundar vilket var lite komiskt. Jag fick berättat av personal att jag klappade hundarna, måste sett riktigt dumt ut. Alltså shit vilka knäppa saker man gör ibland.

Komiskt roligt.

Jag har också fått ny medicin som heter Cymbalta som verkar fungera bra på mig. Dock så fick jag första dosen idag så kan väl inte avgöra ännu om den fungerar men inga biverkningar. Cymbalta är en medicin som inte skall påverka min vikt, vilket jag är glad för. Men alltså jag har fått minst tre nya läkemedel sen jag kom in här på Nacka. En av medicinerna används ofta innan man får narkos, vilket jag tycker är komiskt det med.

Nej nu skall jag invänta kvällsmaten. Ha det bra <3

2 Kommentarer

  • Fox
   Författare
   maj 13, 2021 / 18:32

   Tack bästa du <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?