Hem » vardagligt » Pojken som försvann från bloggandets värld, vad nu?

Pojken som försvann från bloggandets värld, vad nu?

Ahoy! Vad hände mig mig och vad nu?

Det var inte igår, utan det var den 8 maj. Men vad har hänt sen sist då? Jag är numera ett år äldre mer eller mindre 28 nu, dock var jag inlagd under den tiden men ett år äldre. Jag nämnde också i mitt förra inlägg att jag hade fått en diagnos och jag var woooho glad. Men detta visade sig vara en fel diagnos av läkaren… så nu är jag på ruta ett igen.

#SÅSOMJAGKÄNNER

Jag börjar bli trött på det allra mesta nu och vill egentligen bara skrika ut min frustration. Jag har inte schizofreni och jag är inte frisk, va fan är jag då!? Har sagt till mina närmaste att jag kommer begrava mitt gamla jag och starta om, det kan låta väldigt hemskt att höra men måste göras. Den gamla jag ställde bara till en massa problem vart jag än vände mig. Dock har det resulterat i att jag är väldigt bitter och är hatisk mot världen fast det inte syns på mig.

Har även resulterat i att jag börjat dricka alkohol i lite större mängder än förut. Alkoholen har en sådan lugnande effekt på mig så jag glömmer världens ondska och kan fokusera på mig själv. Men nu har det visat sig att jag inte är trevlig på fyllan. Där har jag dock fortfarande en chans att ändra på mig genom att inte använda mig av Snapchat eller Facebook. Vad tror jag att jag är? Fucking Picasso? På fyllan ska jag bara hålla käft och njuta av livet!

Allmänna tankar/funderingar & Slutord

Ska till läkaren med mamma den tredje och känner att jag måste ta upp en del jobbiga saker. Kommer bli bra att mamma följer med men jag måste tänka mig att jag är där själv för att få ut det mesta. Att sitta med en läkare och familjemedlem och prata om självmord och mer grövre allvarliga psykiska besvär, låter inte så värst roligt. Men är väldigt glad över att mamma får följa med och få en inblick i mitt liv.

Kommer försöka uppdatera bloggen med jämna mellanrum.

Nu känner jag fått ut det mesta och avslutar därför dagens inlägg med en rolig gif.

Var rädda om er! Jag skickar ut en facebook event för min gamla jag begravning, hahah. (Ingen riktig begravning, för er som inte förstod det.)😅

2 Kommentarer

 1. maj 31, 2021 / 15:12

  Lycka till min vän, hoppas du får svar på vad om är fel <3

  • Fox
   Författare
   maj 31, 2021 / 19:25

   Tack så mycket Kamrat! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?