Hem » vardagligt » Blogg tips: Uppdatera din blogg i jämna mellanrum

Blogg tips: Uppdatera din blogg i jämna mellanrum

Idag tänkte jag dela med mig ett av mina bästa tips för bloggare. Blogg tips Jag följer en del människor och märker att många sidor har en design som är lite gammal och har alldeles för mycket knappar. Mitt bästa tips är att inte ha så många sidor i menyn och byta tema. Teman är guld värd då det skall se minimalt och snyggt ut.

Själv har jag bara tre stycken sidor i menyn. Knapparna är simpla hem, om mig och kontakta mig.

Mitt mål som bloggare är att inte förvirra mina läsare med massvis med knappar till olika sidor. Min första blogg jag hade hade kanske sex till sju stycken sidor. Men när jag hade så många kände sig inte läsarna bekväma då jag länkade till varje sida så dom slutade läsa min blogg. Vill man däremot länka sina sidor rekommenderar jag widgets istället för menyraden.

Summering & mitt sista blogg tips för idag

Håll bloggen uppdaterad både uppdateringar, teman och tillägg. Se till att inte göra dina tema val i en hastighet, det blir ofta fel och man väljer ett tema med massvis av funktioner som i sin tur slöar ner din hemsida. Temat jag kör idag kallas Read. Ganska dyr men värt alla pengarna som finns.

Vill ni ha mer av blogg tips från mig?

4 Kommentarer

  • juni 7, 2021 / 20:01

   Hahaha, inte lätt det där! 😉

  • Fox
   Författare
   juni 8, 2021 / 11:21

   Ja det blir en hel del ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?