Hem » vardagligt » Rebranding? Jag vet inte riktigt vad jag vill med bloggen längre

Rebranding? Jag vet inte riktigt vad jag vill med bloggen längre

Rebranding? Jag vet inte riktigt vad jag vill med bloggen längre

Ahoy. Jag har under ett tag tänkt på rebranding med bloggen men har inga planer för det idagsläget.

Vad skulle jag ändra i en rebranding? Jag är nöjd med vilken typ av blogg jag bedriver och har inga planer för att ändra typen av bloggen. Jag trivs bra med en fejkad ”livstil” blogg men med inriktning vardag och psykisk ohälsa.

Har ni några ideér för en rebranding?

Många av er som läser bloggen kommer märka det nya temat. Jag kände att ska jag rebranda så måste jag uppdatera det gamla och göra sajten lite snyggare. Temat i sig kostade 69$ så detta tema är ett keeper ett bra tag framöver. En grej som jag kommer ordna som ni kanske inte kommer märka är utvald bild. Bloggen skall bli snyggare och då behöver jag finare header bilder.

Det inringade är en så kallad utvald bild

När man inte sätter en utvald bild blir det automatisk en bild som man har i sitt inlägg och det kan bli fult. WordPress i ett nötskal.

Idag skall jag för övrigt hänga upp tavlorna i lägenheten. Anledningen till att jag efter tre år inte hängt upp mina tavlor är pga av mamma ville ha en möbel i köket som blockerar väggen. Resterande av dagen ska jag nog städa lägenheten då jag har boendestöd imorgon.

Med det sagt så tackar jag för mig och önskar er en trevlig kväll <3

Utvald bild: https://unsplash.com/@dsmacinnes

4 Kommentarer

 1. juni 14, 2021 / 15:04

  om jag ska var helt ärlig så tror jag att du ska satsa på att skriva om det du är intresserad av, försöka hålla ditt mående utanför.. Inte för att det är ointressant utan mer att det finns s många bloggar om det.. Om du nu ska skriva om det så skriv om hur du överlever och gå vidare med det, hur du hantera det.. Sånt hade jag velat läsa om. Men mest hade jag nog velat läsa om anime relaterade saker.
  Hoppas du inte ta det på felsätt nu
  Mvh Christer Holm

  • Fox
   Författare
   juni 14, 2021 / 17:32

   Nej då. Förstår precis, jag tar med mig information till min Notion block 😉

 2. juni 17, 2021 / 08:45

  Kikar in ibland och tycker att du ska skriva om vad du känner för. Om det är mående är det helt okej. Det är ju fy sjutton din blogg. Den är väl ändå inte till för att du ska impa på andra. Dessutom tror jag många blir inspirerade av att läsa om hur du mår så ärligt. Som sagt, skriv det du känner för. De som läser får läsa eller surfa vidare 😉

  • Fox
   Författare
   juni 17, 2021 / 15:36

   Mycket kloka ord. Tack så jättemycket för feedbacken 😊😇

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?