Hem » vardagligt » Hejsan bloggen, nu är jag tillbaka på min blogg igen.

Hejsan bloggen, nu är jag tillbaka på min blogg igen.

Hejsan bloggen, nu är jag tillbaka på min blogg igen.

Hej? Ni kanske undrar vart jag vart på den senaste månaden? Men nu är jag tillbaka och skall försöka blogga lite mer och lite mer ofta än idagsläget, det är Nicklas garantin!

Jag har länge följt andra bloggare och har blivit så ”suktad” att börja starta upp bloggen igen. Bloggen håller på att re-branda till något nytt och jag vet inte riktigt vad det är ännu. Tills jag vet så kommer jag fortsätta blogga som jag alltid har gjort och kommer dra ner lite på måendet. Man vill inte ha en deprimerande blogg.

Vad har jag gjort i en månad annars? Jag har spelat en hel del Stardew valley som är en farming simulator på switchen, det är sååå roligt. Utöver det så har det bara vart Idun och kommit igång med daglig verksamhet. Jag har kommit en i en grupp som kallas ”utflyttad verksamhet” vilket innebär att jag jobbar på en riktig arbetsplats. Jag ”arbetar” för Socialdemokraterna här i kommunen. Mina huvuduppgifter är mejl, post och lite vaktmästeri.

Jag trivs verkligen bra med min plats men hoppas så småningom komma ut till kommunens IT-avdelning. Då jag finner IT intressant så är det den vägen jag vill vandra innan fyller trettio. Har jag inte hittat något arbete då så kommer dom med största sannolikhet pensionera mig i förtid, vilket jag inte vill. Tänk vad låst man blir! Då man står där som trettio åring och har inte åstadkommit nånstans med sitt liv.

Skönt att var tillbaka.

3 Kommentarer

  • Fox
   Författare
   juli 7, 2021 / 21:01

   Tack så mycket bästa du <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?