Hem » vardagligt » Sommarlov: Ett äventyr med inget inbokat i huvudtaget

Sommarlov: Ett äventyr med inget inbokat i huvudtaget

Sommarlov: Ett äventyr med inget inbokat i huvudtaget

Hejsan. Nu är det sommarlov! Även för oss vuxna, men inga aktiviteter inbokade. Jag ska stanna hemma och spela Stardew Valley, kanske inte hela sommaren men ah. Från och med imorgon så kommer jag vara hundvakt åt mammas hund Elmer.

Elmer är för övrigt en engelsk cockerspaniel. Han håller för närvarande på med vikten och skall gå ner minst 500g om två veckor. Att vara hundägare är otroligt roligt och lärorikt, men kan kräva en hel del arbete beroende på hundras. Cockerspaniel hundar har ofta problem med öroninfektioner och ögonsjukdomar, vilket Elmer har. Men han får både OtoClean i öronen och Comfort shield i ögonen.

Sommarlov i korthet är alltså hund, spel och Idun. Idag ska jag äta en så kallad lyxsallad med ost, skinka och allt annat gott som man kan tänka sig. Ikväll får jag eventuellt besök av en SSU:are som brinner för jämlikhet. Dock har jag inget att bjuda på vilket suger en aning men hej vad ska man göra? Skulle kunna köpa något men då krävs det pengar och det har jag inte för tillfället. På tal om pengar så är det 10 dagar kvar innan löningen, hur skall man då överleva hahaha?

Har ni märkt att jag kortat ner inläggen med ca 100 ord? Jag känner att jag inte behöver göra så långa inlägg längre om det inte är något super spännande jag har att skriva om.

Med det så tackar jag för mig.

<- Förra inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?