Hem » vardagligt » Låt oss prata om mitt alkohol intag och konsekvenserna av det

Låt oss prata om mitt alkohol intag och konsekvenserna av det

Fredagsmys

Hejsan. Idag vill jag prata om alkohol.

Lättare sagt mitt alkohol intag, det har vart drickande hela veckan. Även om jag kanske inte dricker redigt full så har det blivit en vana att dricka varje dag. Men skulle ändå säga att det inte blivit ett problem ännu.

Jag kan dricka utan att bli full och att inte tappa kontrollen. Men när jag dricker mig full så tappar jag kontrollen och ångesten intar sin position. Jag är verkligen inte trevlig på fyllan om jag är ensam hemma. Skriver väldigt sårande saker till folk på Snapchat, messenger och dylikt. Jag vet att det är ganska hemskt och finns ingen ursäkt till det! Men jag vill tro att det har med att jag är ensam hela tiden vilket leder till ilska.

Jag håller dock på med att försöka bättra mig igenom att inte skriva till någon på fyllan. Jag FaceTime:ar ofta min pappa som sällskap, kanske inte optimalt men det är en säkerhetsåtgärd. Brukar säga att jag har en till tre vänner och sedan bekanta.

Vänner för mig är personer jag kan umgås med och inte bara prata via telefon eller messenger. Många brukar påpeka att jag har massvis med kompisar men dom verkar inte känna mig nog för att veta att jag har två vänner och en på gång. Jag blir lite irriterad på att höra det faktiskt.

Dagsläget och vad händer nu med alkohol?

Än så länge såg är det ingen större fara med med problemet och man behöver inte oroa sig idagsläget. Men jag har ständig kontakt med WeMind för att inte hamna i fällan. Jag har koll och släpper inte den kollen idagsläget! Visst abstinensen finns där och har svårt att klara vardagen utan det, men det är bara nyttigt att vara nykter.

Jag lovar att jag ska vara försiktig och kommer försöka hålla mig nykter/inte bli så full så långt det går. Jag har som sagt inte kommit så långt att jag behöver hjälpmedel som tex Antabus eller dylikt. Med det önskar jag er en trevlig vecka och var rädda om er.

<- Förra inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?