Hem » vardagligt » Nu har jag gjort min plikt! Tagit vaccin mot Covid-19

Nu har jag gjort min plikt! Tagit vaccin mot Covid-19

Nu har jag gjort min plikt! Tagit vaccin mot Covid-19

Den 21/7-2021 då jag fick mitt covid-19 vaccin.

Dagen började med en tripp till Idun där jag fikade och pratade med människor, vilket är jättetrevligt. Sedan vid 10:15 så var det dags att bege sig en trappa upp till vårdcentralen för covid-19 vaccin. Jag var nervös och trodde helt ärligt att jag skulle få Sputnik eller något värre, men sjuksystern lugnande mig och sa att det var Moderna. Utöver detta noja så gick allt på kanske fem minuter sen skulle jag sitta i väntsalen en kvart.

Alltså mamma drog ett skämt på messenger som jag fann roligt. Hon sa nu är du en modern man och jag kunde inte låta bli att skratta högt alltså. Folk måste trott att jag var dum i huvudet på riktigt, hahaha. Efter det bestämde jag mig för en lunch med mamma på bästa Bar and Burger, rekommenderar starkt om ni besöker Nynäshamn!

Nu på kvällen så känns armen super öm men inga andra biverkningar, utan allt är lugnt. Nu är det sju veckor tills nästa och eventuellt den sista. Veckan i sig är fullspäckad med fika idag och träffa en kamrat på fredag. På fredag blir det nog bärs och eventuellt mat ute beroende på om jag fastar eller inte. Jag har desvärre ökat vikten nu här i sommar och jag mår super dåligt utav det, så jag fastar med 16:8 fastan. Ska ner till minst 65 kg innan månadens slut.

Med det sätter jag punkt för idag. Ha det bra! <3

<- Förra inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?