A trip down the memory lane

A trip down the memory lane

Övrigt

Mycket har hänt sedan sen förr som tex jag har vuxit upp och blivit en mer stabil herre!

Som ni ser så gick jag som många igenom en "emo" fas och tyckte japansk rock var det häftigaste man kunde lyssna på, vet inte riktigt vad jag tänkte där men det var jag i 2011. 2012 så träffade jag ett underbart kompis gäng som bestod av Markus, Patrik och Rasmus och det var en av mina första "gäng" som jag umgicks med ganska ofta och vi hittade på saker konstant som t.e.x. att dricka billiga energidrycker och snacka skit. Tyvärr så blev det många konflikter i slutändan och alla gick skilda vägar och idag pratar jag inte med någon av dom utan jag sköter mina saker och det räcker för idag. Men jag är fortfarande oerhört tacksam för jag fick spendera min tid mer er och ni betyder mycket för mig än idag! ❤️

Mycket hände i 2012! Jag med hjälp av otroligt duktiga arrangörer arrangerade det första anime konventet FoxCon. Även fast jag fick läggas in på sjukhus p.g.a att jag blev för stressad och fick hjärtklappningar, men planeringsarbetet var magiskt då vi alla samlades och planerade och åt mat ihop vilket var super trevligt. Vi lyckades i alla fall pressa ut tre till evenemang under årens gång.

Resterande av historian:

Jag skall försöka kortfatta resten av historian med höjdpunkterna. 2018 började mitt politiska intresse och jag gick med i Socialdemokraterna och blev en av valledarna för det lokala partiet. Vi vann dessvärre inte valet det året utan efter 102 år vid makten byttes den ut. 2019 var ett år som är varmt om mitt hjärta då det var då jag träffade min bästa vän som jag fortfarande har kontakt med! Mitt liv är lite mer roligt när du är med.

I december av 2020 kom pandemin och jag började spela en hel del Animal Crossing för att få bort tanken på en läskig sjukdom som fortfarande sprider sig i Sverige. Folk hamstrade olika varor och det man hade hemma var då var Kodimagnyl och febertermometer för att överleva krisen.

Jag gick dock ut mycket och fikade en hel del för att komma undan lägenheten, det funkade bra!

Nu till 2022! Mitt liv idag ser ut som det gjorde i fjol. Fortfarande jobbsökande, måendet pendlar upp och ner och jag går dagligen till Idun för att socialisera mig och fika. Jag kan än idag inte åka kollektivtrafik så you know it's not going places! 😅 Mitt liv blev på något sätt sämre med åren som kom och jag är rädd för hur framtiden kommer se ut för mig men hoppas med stöd från WeMind att jag kommer vara på topp och evenetuellt börja jobba så småningom.

Livet är en kamp för varje dag och man måste kämpa om man vill ha något idag! Hoppas ni tyckte om mitt inlägg om memory lane och hoppas ni får en fantastisk dag <3


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.