Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag

Övrigt

Idag, på alla hjärtans dag, vill jag ägna detta inlägg åt min partner in crime ❤️. Det började ta fart den 16 november 2022, en dag då jag återigen klev in i kärleksbubblan efter att ha återupptäckt glädjen. Visst hade vi pratat innan dess, men då var det mestadels via Signal. Men sedan den 16 november 2022, har det känts som om vi känt varandra i minst fem år.

Att finna kärleken i mörker

Innan 2022 tog sin början befann jag mig i ett mörker, med en bitter och mörk syn på livet. Jag isolerade mig och hade förlorat allt hopp om framtiden. Men en dag, till min förvåning, plingade det till i min mobil. Ett meddelande på Messenger väckte min nyfikenhet, och jag tänkte först att någon måste ha skrivit till fel person. Men jag hade fel, och för det är jag otroligt tacksam.

Trots avståndet mellan oss, och att en vanlig dejt inte var möjlig, fann vi ett sätt att mötas. Vårt första möte ägde rum på Espresso House, en plats som kanske anses dyr... Så det blev en slags deluxe dejt, tillsammans med henne och hennes kompis. Det var trevligt, och efter det fortsatte vi att hålla kontakten, tills vi till slut gick ut öppet med att vi nu var i ett förhållande.

Att säga att jag aldrig varit så här lycklig sedan du kom in i mitt liv kanske låter som en kliché, men det är sanningen. Jag har en fantastisk och omtänksam partner som har räddat mig från det mörker jag stod i.

Innan ni undrar... jag har faktiskt ingen förklaring till varför jag bar min mössa inomhus! Men en sak är säker, jag älskar dig genom både med- och motgångar och skulle inte byta ut det mot någonting. Vårt förhållande sträcker sig bortom det vanliga; vi är ett team som stöttar varandra genom svåra beslut och utmanande dagar. Det finns något magiskt mellan oss, en kemi som är svår att definiera, men oerhört uppskattad.

I tidigare förhållanden har jag upplevt turbulens och konflikter som överskuggade kärleken, vilket ledde till att jag ville fly från konflikterna som inte grundade sig i kärlek. Men med dig vid min sida har jag omvärderat mitt sätt att tänka, tala, och vara där för någon – även när stormarna rasar.

Visst, inget förhållande är utan sina utmaningar, och även vi har stött på våra stormar. Men de få gånger vi har bråkat, har kärleken mellan oss alltid varit starkare och närvarande. Istället för att låta våra konflikter dra oss isär, har vi valt att lägga ner våra vapen och gå framåt tillsammans, en styrka som inte alla par hittar.

Stora hinder stoppar inte oss! Vad säger du älskling? Tillsammans har vi utforskat Sverige och Danmark, skapat oförglömliga minnen och upplevt så mycket under dessa korta år. Det får mig att undra, vilken blir vår nästa destination? Varje äventyr med dig är en skatt, och jag ser fram emot att se vart vårt nästa kapitel leder oss.


Här mitt i Aarhus Tivoli, där den lilla ponyn verkade så lockande för henne. Trots att det såg trångt och besvärligt ut, lyckades du snurra runt på den i ungefär 20 sekunder – vilket definitivt är mer än vad jag hade klarat av. Det är de små ögonblicken, fyllda av skratt och glädje, som gör vårt äventyr tillsammans så speciellt.

Att se in i framtiden är omöjligt, men en sak vet jag med säkerhet – jag hoppas att vi håller ihop hela livet. Det är en dröm jag helhjärtat stödjer idag.

Våra gemensamma äventyr, från spontana utflykter till de små stunderna av ren glädje, formar en berättelse jag aldrig vill ska ta slut.

Slutord

Det finns ingen enkel ordalydelse som fullt ut kan förklara min kärlek till dig, men jag skulle säga att min kärlek sträcker sig långt bortom jämförelser som "vitlöksdressing och den röda såsen på en kebabtallrik".

Jag står vid mitt ord och betonar att min kärlek till dig är exceptionell och oersättlig. Jag älskar dig oerhört mycket ❤️ Glad alla hjärtans dag ❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.