Cover
Mående

Är detta vad smärta är?

Introduction
Är detta vad smärta är?

Jag förlorade och nu måste jag fortsätta genom minfältet även fast det gör mycket ont. Det är svårt att medge att man nu förlorat men man får ändå tänka på att man har många bra vänner som finns där och stöttar en genom det värsta. Känns lite som att folk förväntar sig att man ska ha svar på alla deras frågor och så är det verkligen inte! Är ingen bankomat med svar!

Jag står i rampljuset fast jag inte vill vara där utan jag vill titta på från stolarna. Jag vill ha uppmärksamhet ibland men jag tycker jag får det alldeles för mycket just nu och känner väl mig inte så glad att jag kan ta emot uppmärksamheten ordentligt.

All eyes on me!

Grattis till vinsten!

Nu ska jag inte ranta mer utan säger tack för mig. <3

Nicklas Fox
Author

Nicklas Fox

Nicklas är en 29-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.

View Comments
Next Post

Godmorgon

Previous Post

Idun och lugnande är en bra kombination

Subscribe to Nicklas Fox

Subscribe to our newsletter and receive access to exclusive posts and content updates. We don't spam and your email won't be shared with third-parties.

Thanks for subscribing!

Check your inbox to confirm your subscription.

Please enter a valid email address!