Bakom Ratten Igen – Episka Äventyr, Gymträning, och Te-Mysterier!

Bakom Ratten Igen – Episka Äventyr, Gymträning, och Te-Mysterier!

Vardag

Hejsan Hejsan!

Jag får återigen köra bil! Jag var på Södersjukhuset i förra veckan på kontroll av epilepsin och jag har nu varit anfalls fri ett år utan tecken på nya anfall så läkaren godkände att jag får köra bil igen vilket var en magisk upplevelse.

Imorgon efter jobbet blir det återigen träning på gymmet efter min tatuering nu har läkt ordentligt och jag kan återigen bada, gymma och klappa min katt utan att springa in och göra rent armen.

Måendet

Mitt välmående har varierat något de senaste veckorna, och det har verkligen inte varit som förr när jag undvek problemen och använde lugnande medel i stora mängder. Istället har det varit en nedgång, och jag tror att det främst berodde på att jag hade en rejäl förkylning, vilket påverkade mitt mående. Men de senaste dagarna har mitt humör börjat återhämta sig, och jag känner mig återigen på rätt väg. Det känns skönt eftersom jag var på väg åt fel håll när jag var sjuk, och jag är tacksam för att det har vänt nu!

Det är verkligen skrämmande när man går från att vara på gott humör till att plötsligt bli sjuk och hamna nära botten. Det är förvirrande, och man börjar fokusera på det negativa istället för det positiva. Men nu är jag återigen på rätt spår och behöver bara ta det lugnt en stund innan jag kan återfå mina krafter helt och hållet.

💭 Reflektioner & tankar

En tanke som har dykt upp i mitt huvud är att te kan dofta fantastiskt, men när det kommer till smaken, känns det som om någon bara hällt varmt vatten i koppen och kallat det en dag! Kanske är det jag som är helt värdelös på att brygga te, eller så är det en hemlig konspiration för att få oss att dricka mer vatten! 😂

I CALL THIS WITCHCRAFT

🦊 Tips från Foxen

Ibland känner jag mig lite nostaligisk och hittar gamla tecknade serier från förr som jag lyssnar på sju gånger om kvällen. Det ger mig glädje! Den här gången var det PowerPuff-pinglorna och Moana.


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.