Borta bra med hemma bäst

Borta bra med hemma bäst

Vardag

Åh vad skönt att komma hem! Jag har precis anlänt hem till mamma från Idun och det har vart fullt upp med samtal och annat som stört tankarna idag. I morgon blir det fika med Rolfan och hennes kompis och jag tror jag valt rätt fik nu, men fortfarande väldigt osäker.

Jag tror det blir Espresso House men samtidigt så är Jannis bra då man kan sitta i lugn och ro i hans lilla rum som han har. Såååå osäker nu... jag löser det imorgon istället och fokuserar framåt nu istället.  På onsdag är sista gången för samtalskontakt med Göran innan han går på semester i fyra veckor, kommer bli lite tomt och jag får för tillfället samtalskontakt  med Omar vilket gör mig lite osäker då han fått olika recensioner.

Ska nog gå bra ska du se! En dag i taget! haha.

Glad pojke

Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.