Borta bra men hemma bäst!

Borta bra men hemma bäst!

Vardag

Hejsan!‌‌‌‌

Borta bra men hemma bäst? Är det så verkligen? Jag känner nämligen tvärt om "Borta bäst men hemma bra" jag älskar Sverige men jag känner mig mer hemma i Danmark där jag har halva min familj och alla är supertrevliga. Jag är i alla fall åter hemma i Sverige och försöker göra så gått jag kan av situationen och börjar återställa mina normala rutiner såsom att vakna tidigt, gymma och gå till daglig verksamheten som var stängd idag så en tur till centrum och hem igen.

Jag åkte i alla fall x2000 från Malmö till Stockholm och det var super mysigt, det gick fort och jag fick både mat och kaffe levererat till min sittplats, vilket var enormt lyxigt!

Nicklas på ett X2000 i 2023

Dock så regnande det efter SkåneLand och det var inte så mysigt utan det var lite kallt och tråkigt men tåget gick som på räls, hahah! Jag hann med ganska mycket under mitt korta besök i Danmark så som att träffa morfar, restaurangbesök, museum och hitta mig själv igen. Att hitta sig själv var något jag inte riktigt förväntade mig och jag kände en slags inre lugn vilket jag inte upplevt på härdans många år vilket var enormt för mig. Kanske var det mormor från himmelen som vakade över mig, jag är inte troende ett dugg men jag tror ändå att hon vakade över mig och det ger mig glädje och hopp.

Dagen blev lite omstrukturerad då jobbet tydligen var stängt och jag fick vända hemmåt och nu skriver jag blogg men har ingen aning om vad jag ska hitta på efteråt, hjälp! Kanske en vilo dag och sova en timme eller en timme och en halv dagen har knappt börjat så jag har ingen blekaste vad man ska göra utan får gå efter "feeling". Har dock ett möte ang föreningslivet på måndag så kanske i och för sig förbereda allt innan det typ skriva stödord för vad jag vill få fram för att jhag ska vara förbered och inte komma oförbered för det brukar inte sluta bra. Jag har redan skickat ut dagordningen och allt men känner att jag måste skriva stödord och förfina det hela. Ni vet basic föreningsliv stuff!

Men det får nog vara nog för idag och jag sätter punkt för dagens inlägg, allting gott och var rädda om er alla ❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.