Dag två

Dag två

Vardag

Idag är det dag två av den nya bloggen och det känns fortfarande surt att jag inte kunde föra över det gamla men vad ska man göra? Bara bita i det sura äpplet och gå vidare!

Ska ni starta en egen hemsida så rekommenderar jag starkt Oderland. Grym support och snälla mot en när man kommer med 200+ frågor om Ghost. Jag har bara domän namnet kvar på Oderland men rekommenderar det starkt för er som vill ha en pålitlig leverantör.

Jag tog sovmorgon imorse för jag tog kvällsmedicinen så sent så somnade om och om igen, vilket i och för sig var skönt. Sen gick jag så småningom ner till Idun för att träffa mina vänner och för att prata med WeMind om mina problem. Det var skönt att få ventilera sig i tur och ordning och dricka en gratis kopp kaffe.

För er som kommer ihåg att jag ska flytta så har jag nu fått mejl om att den nya hyresgästen vill flytta in fast jag har lägenheten kvar en månad längre. Jag svarade på mejlet och frågade när hyresgästen tänkt si, jag betalar liksom ändå för båda lägenheterna så är lite osäker på om jag vill flytta tidigare. Tänk om min nya lägenhet inte är färdigbyggd vart ska jag bo då? Så mycket att tänka på där

Mycket att tänka på i denna värme! Ska nog lägga mig ett tag för att vila upp krafterna.


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.