Danmark 2023: En vandrande pinne i Aarhus gator

Danmark 2023: En vandrande pinne i Aarhus gator

Övrigt

Hejsan vänner! Måste säga att Danmarks resan är nog den bästa grejen jag gjort på minst 5 år! Jag känner en form av lättnad att vara här och känner mig inte lika uppstressad eller deprimerad, otroligt lättnad!

I dag har jag vart och besök min morfar och han känner igen mig någorlunda eller ja det tog lite tid innan han förstod att det var "Svensken" som var på besök haha. Efter en god kall öl och prat hos morfar begav vi oss vidare till västra "vestre kirkegård" för att hälsa på mormor och göra fint på gravplatsen. Det var lugnt och stilla och frågade mormor om jag fick ta en bild på hur det ser ut på kyrkogården och hon sa i mitt huvud att jag fick, vad tycker ni?

Mormor <3 

Sen gick jag en tur på Aarhus Strøget för att handla lite hudvårdsprodukter som Khiel's kannabis olja, deodorant och godis såklart! Efter det blev det en snabb frukost (Lunch) på Dalle Valle och jag tog såklart en STOR cola med is och deras goda buffé som är två stora bord med varmrätter och kallrätter och det var mer än gott jag åt som om jag aldrig hade sett mat förut.

Lyckad dag ändå!

I natt klockan 00:00 så är jag levt i 30 år och shit alltså det är något enormt, känner mig som en sur och bitter farbror. Det gör absolut inget om du skulle råka gratta mig imorgon men om du kommer ihåg "så gratta mig om du vill men vill helst att du inte gör det" då 30 år inte är direkt något bra nummer då jag nyligen har blivit sjukpensionär och livet känns nu för svårt och för enkelt.

Men jag har sagt att dom "ENDA" som får fira mig ordentligt är familjen får dom är betydligt mycket svårare att säga nej till än andra 😅. Så morgondagen blir att käka frukost (lunch med familjen) och bara "Hygge" lunch. Jag har även fått en ny ryggsäck som ligger och väntar hemma i Sverige när jag väl kommer hem, tack mamma.

Nu ikväll blir det också bara hygge och göra så lite som möjligt, då all min energi försvann spårlöst i centrum idag. Kanske klappa hundarna då imorgon blir hundvakt åt Sussi (Boxer hund) någon timme sisådär ska visa er en bild på hundarna sen dom är otroligt söta både Rozzo och Sussi i nästa inlägg. Jo innan jag avslutar bloggen så vill jag berätta en plan jag har och det är att ta en god kall öl på pubben vid Strøget för det är otroligt danskt och väldigt Hygge!

Drömmen om allt skiter sig i sverige är att flytta ner till danmark och bo. Nu har jag dock ett lyckligt liv i Sverige med flickvän och mamma men om det skulle skita sig så har man alternativ. HAHAHA.

Med det sagt får jag önska er alla en god fortsättning och hoppas innerligt ni håller igång Sverige nu medans jag är på semester! Hur går det för vårt land när jag är borta? Bättre eller sämre? Men i och för sig kan det verkligen bli sämre?

Allting gott <3


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.