Den gamla rävens ord!

Den gamla rävens ord!

Vardag

Helskotta… jag har varit borta alldeles för länge från min blogg! Hej

Summering av vad jag har gjort under det senaste blogginlägget

Ja… det är kanske pinsamt att säga men jag har inte gjort något märkvärdigt utan jag har väl inte haft inspiration att skriva och prioriterade att reflektera över mitt liv. Egentligen inget viktigt eller så utan ibland är det bara skönt att få prioritera sig själv och inte underhålla alla andra utan lamporna är riktade mot mig.

Däremot har jag hunnit kollat på Doctor Who specialerna med David Tennant med mor och dom var riktigt bra och det ända jag inte gillade var hur serien utvecklats inom ”woke” kulturen, men överlag så ger jag dom första två avsnitten 8/10. Ok… 8,5 eftersom en älskvärd karaktär dök upp på slutet av special 2… vilket var sorgligt då skådespelaren har gått bort.

Har även påbörjat mina rutiner med gymmet och brände 349 kcal idag på både löpbandet och cykeln och jag känner mig stolt över att jag tog mig dit igen efter ett längre uppehåll, fortsättningsvis kommer jag gå till gymmet två gånger i veckan och träna cirka en timme vid dessa två tillfällen. Jag märker det i kroppen att jag blivit svagare och att träningen håller den psykiska balansen bra, enligt min uppfattning.

Har också tagit i akt att boka in besök 2024 i samband med föreningar jag sitter i styrelsen hos 🦊.

💭 Reflektioner och Tankar

Jag har hittat en ersättare till Zero som är en app för att hålla koll på när man fastar. Zero har varit min to-go app för att hålla koll under tiden jag fastar, men på senare år har appen blivit dyrare och full med reklam och känns mer som en ny social media plattform som Facebook. Detta är inget jag söker utan vill ha min timer och inte behöva betala för att använda appen.

Men sökte på Google ”Intermittent fasting app open source iOS” och hittade Sunrise fasting som inte spårar en eller har massa reklam utan bara en simpel timer att hålla koll på tiden under fastan. Vilket är det jag söker!

Varför ska alla appar bli en community? Min fasta behöver inte delas med andra som jag inte känner mig och behöver inte peppande inlägg från andra heller, utan det skapar mig en inre stress mer än peppande ord. Enkelt och simpelt verkar inte vara i fokus inom apparnas värld, inte minst för att det säljer inte!

🦊 Tips från Foxen

Är ni intresserade av Doctor Who eller Sci-fi så tipsar jag om den senaste ”The Giggle”

Tre av mina favorit bloggare i 2023

Robert Birming
Små och stora funderingar i vardagen.

Robert Birming:
Roberts blogg har jag nyligen upptäckt och finner det intressant att hitta en manlig bloggare som bloggar om ungefärliga ämnen som jag.

Lenas blogg – Lena Svanolds blogg

Lena Svanold:
Lena är en otroligt fin vän och en fin konstnär. Jag har aldrig riktigt haft någon koppling till konst i huvud taget men efter att ha sett Lena’s konstverk har det vuxit en liten del av min kärlek för konst.

fru gretas pyssel
fru gretas pyssel

Fru GretasPyssel:
En allmän bloggare som bloggar om vardagen men även om pyssel, virkning 🧶 ja en fusion mellan varje.

Slutord!

Bye bye var rädda om er därute ❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.