Det tog på mitt psyke väldigt hårt!

Det tog på mitt psyke väldigt hårt!


Mitt förra inlägg kanske inte var så intressant att läsa om men hey man kan inte alltid lyckas! Men tänkte att jag skulle klargöra varför jag inte vill gå till Idun så mycket mer när jag alltid pratat gott om det stället vanligtvis.

Det hände en incident i torsdags där som gjorde mig arg och mycket ledsen och jag klarar inte av att tänka på det och har därför valt att dra mig undan därifrån. Jag går inte in på vad som hände då jag också har sekretess men det gjorde ont att se incidenten och det är något som nu hemsöker mig än idag. Incidenten borde egentligen inte ta på mitt psyke så här mycket men det gör det och det gör på riktigt ont.

Jag har haft besök som jag nämnde i förra inlägget och det har vart super trevligt att inte behöva tänka mer än på gästen i fråga! Det har hjälpt enormt mycket att ha en gäst som stannade och såg på The Simpsons och bara chillat med. chips, läsk och mat. Spelade Eurojackpot igår och vann 156:- vilket var väldigt roligt då jag satsade 25:- och fick en vinst på lite mer än det jag satsade, dom pengarna kommer gå till gott kaffe på något fik.

Jag vet ej men depressionen drar fram allt mer och jag håller på att förlora mot den! Det är inte en trevlig begynnelse men jag får försöka slå tillbaka fast det är rent sagt omöjligt som personen beter sig mot mig just nu. Nu på onsdag ska jag träffa Omar på WeMind och jag är super nervös att jag ska få dålig vård då jag har hört olika recensioner om honom.

Jag avslutar med en bild på mig som pekar finger åt livet!


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.