Fantasy Adventure Unleashed: A Thrilling Dungeons and Dragons Quest

Fantasy Adventure Unleashed: A Thrilling Dungeons and Dragons Quest

Vardag

Hejsan hoppas ni gillade söndagens blogg där Christer Holm förklarar hur det är att vara programmerare. Första gästbloggaren på denna sida faktisk och det kändes som en riktigt bra start.

I helgen spelade jag Dungeons and Dragons på Nynäshamns bibliotek och det var kul att komma igång med rollspel igen efter 14-15 år. Vi var en grupp på fyra spelare och lyckades vinna trots att vi inte hann spela klart eftersom vi drog över tiden. Jag jobbar med att starta upp spel-föreningen Foxen igen, så det är viktigt för mig att lära mig vad som är populärt bland både unga och äldre.

Sir Joffroy Mishkar är min nya titel 😂

Min rollperson hette Sir Joffroy Mishkar och hade en imponerande rustning. Dessvärre var hans intelligens ganska låg (+0), likt mitt verkliga jag, haha. Men spelet gick bra och gruppen samarbetade väl, vilket gjorde att vi vågade ta risker och utmana döden. Vi besegrade alla bossar förutom den sista på grund av tidsbrist - vi var tvungna att lämna biblioteket.

Nynäshamns bibliotek hade en speldag som var riktigt lyckad och trevlig, vilket var till stor hjälp för mig.

Under helgen har jag mestadels sett på alla Star Wars filmer från The Force Awakens till The Rise of Skywalker. Jag tyckte faktiskt att de nya filmerna var bättre än vad jag förväntade mig. Även om jag personligen tycker att de allra första filmerna är de bästa, så var de nya filmerna inte tråkiga eller tröttsamma. Det var spännande att följa äventyren igen, precis som när jag var ung. Dessutom var det magiskt att se gamla karaktärer som Luke Skywalker göra entré, även om han var en bitter jedi.

Luke skywalker 

Jag har som regel att se en film minst en gång i månaden, men verkade inte klara det denna helg 😅.

Nu är helgen över och en ny vecka börjar. Vi kan börja veckan på bästa sätt genom att ta hand om vårt välbefinnande och humör. Låt oss göra vårt bästa för att få en positiv och produktiv vecka! Många tror att produktivitet handlar om att få så många saker gjorda på en gång, men det kan också handla om att göra något enkelt som att sticka en tröja, måla eller titta på en filmserie. För mig handlar produktivitet om att göra något som glädjer mina intressen eller minskar min stress.

Ni alla förtjänar en fantastisk dag och jag önskar er all lycka och en fantastisk vecka framöver! Kom ihåg att oavsett vad som händer, så fortsätt kämpa på och tro på er själva!


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.